Tinc el tractament que necessites

Deixa’t assessorar a DERMA Estètica Avançada i guadiràs dels millors resultats.

valoració i tractament

Tractaments facials

DERMA ESSENTIAL

RITUAL URBAN PRIMER  (30 min.)

En tan sols 1 sessió de 30 minuts, Ritual Urban Primer aporta a la pell els següents beneficis:

– Elimina les micropartícules tòxiques dels mitjans urbans.

– Repara els danys cutanis causats per la contaminació.

– Atenua les imperfeccions cutànies.

– Dessensibilitza la pell.

REMODELADOR  (45 min.)

Tractament remodelador del rostre. És una tècnica de treball manual que a través de tècniques post-operatories de recuperació del teixit, modela els trets cutanis i exerceix un efecte “planxat” de les arrugues.

LLUMINOSITAT (45 min.)

Gràcies a les diferents tècniques de treball i els massatges aplicats, aconseguim una aportació extra de lluminositat.

CARBÓ ACTIU (45 min.)

Tractament amb resultats immediats. Aconseguim una neteja profunda, efecte antiarrugues, també regulador, antisèptic i hidratant.

DERMA EXPERT

CONTORN D’ULLS  (50 min.)

Tractament específic d’ulls, antibosses, antiulleres i antiarrugues.

DOBLE HIGIENE FACIAL (60 min.)

Tractament personalitzat. Neteja profunda del cutis, purifica, elimina toxines i impureses.

LA CÀPSULA DEL TEMPS  (60 min.)

La Càpsula del Temps, et proposa fer un viatge en el temps i recuperar en pocs minuts la joventut de la teva pell.

MESSOTERÀPIA VIRTUAL  (50 min.)

És una tècnica no invasiva i molt relaxant. Està indicada per a tractaments de rejoveniment, flaccidesa, contorn d’ulls, acne, taques, etc. La mesoteràpia virtual s’utilitza per a ajudar a penetrar a nivell intracel·lular els principis actius dels productes aplicats. És una alternativa eficaç a la mesoteràpia injectada.

MY SKIN, MY SECRET  (50 min.)

Oxygen, pells sensibles, pells acnèiques, pells deshidratades…

RADIOFREQÜÈNCIA FRACCIONADA FACIAL  (50 min.)

Regenera col·lagen i elastina de la pell, causant lleus lesions de manera discontínua i donant pas al teixit adjacent a estimular una regeneració cel·lular, per a així eliminar arrugues, cicatrius, porus dilatats i combatre la flaccidesa cutània, allisant i millorant l’estat de la pell.

PEELING FACIAL PERSONALITZAT (50 min.)

Nou sistema expert de RENOVACIÓ CEL·LULAR INTENSA. Consisteix en tres passos de neteja estructurats en un ordre determinat, que deixa la pell preparada per a l’aplicació posterior de cosmètics tractants. Els productes de cada fase es trien en funció del tipus de pell.

TAQUES D-WHIT  (60 min.)

Aquest tractament actua a dos nivells, ajudant a eliminar la melanina acumulada en les taques i paralitzant la producció melànica per a frenar l’aparició de noves taques.

DERMA EXPERIENCE

LÍFTING  (70 min.)

Combinem la endermologia facial amb la RF fraccionada, per tal d’aconseguir els millors resultats.

Obtindràs una pell ferma, amb un efecte lífting i amb molta lluminositat.

EXCLUSIVE COLLAGEN  (80 min.)

Tractament que prevé els primers signes d’expressió, deshidratació i falta de lluminositat. La pell recupera volum i densitat. Tractament flash de bellesa. Tot combinant la tècnica de massatge Quirosculpt, un massatge facial de raspat i endoactiu per combatre les arrugues.

LA CÀPSULA DEL TEMPS EXCLUSIVE  (70 min.)

La Càpsula del Temps, et proposa fer un viatge en el temps i recuperar en pocs minuts la joventut de la teva pell. Si et preocupa l’aspecte del teu rostre i vols aturar l’envelliment i recuperar la joventut de la teva pell, La Càpsula del Temps de BDR t’ofereix un tractament adequat a les teves necessitats, sense infiltracions i sense passar per quiròfan.

REAFIRMACIÓ ARUDE  (70 min.)

Tractament antiedat amb problemes d’arrugues marcades i pèrdua de fermesa. Remodela el contorn de l’oval i ens ofereix un efecte lífting.

ENDERMOLOGIA FACIAL  (65 min.)

Estimula el col·lagen i disminueix la flacidesa. Redueix l’aspecte de cansament i també les línies d’expressió. Aporta lluminositat al rostre.

DERMA facials
Tractaments corporals

Cuida’t

Tractaments corporals

CAMES LLEUGERES

PRESSOTERÀPIA  (30 min.)
Per al tractament de la cel·lulitis, mala circulació, cames cansades…

PRESSOTERÀPIA  (60 min.)
Per al tractament de la cel·lulitis, mala circulació, cames cansades, aranyetes vasculars…

TRACTAMENT DESCONGESTIU DE CAMES
(50 min.)
Tractament indicat per les cames cansades i alteracions venoses. Amb ell millorem l’aparença de les cames, afavorim la circulació de retorn, estimulem el sistema limfàtic i refresquem.

DERMA ESSENTIAL

RITUAL PELL DE SEDA  (50 min.)
L’experiència pell de seda és un complet tractament que fusiona un exfoliant d’acció mecànica i enzimàtica formulat amb oli essencial de bergamota perquè la pell llueixi renovada i lluminosa, i que finalitza amb un suau massatge amb una crema de textura suau i sedosa, indicada per a tractaments hidratants i quee mantindrà la pell hidratada, nodrida, elàstica i amb un subtil centelleig nacrat.

RITUAL DETOX  (50 min.)
Hi ha èpoques en les quals l’estrès provocat pel dia a dia fan que el cos i la ment demanin a crits un descans. Si és el teu cas, no t’ho pensis dues vegades i dedica’t un exclusiu ritual que combina dos conceptes en un: bellesa i benestar. L’experiència benestar detox és un massatge per a desbloquejar el cos de les tensions acumulades amb l’embolcall de massatge corporal amb extractes de fruites mediterrànies.

EXFOLIACIÓ CORPORAL  (50 min.)
Deixarà la teva pell preparada, hidrata, nodrida i una textura de la pell sedosa.

TRACTAMENT REAFIRMANT AMB GUIX  (75 min.)
Tractament enfocat per a reafirmar, emplenar, compactar, remodelar, combatre les estries i aconseguir contrarestar la falta de densitat cutània. Combatrem la flaccidesa en l’abdomen, la cara interna de les cuixes, els braços, els glutis i el pit.

DERMA INTEGRAL

EXPRESS FAT BURNER  (60 min.)

Tractament 3 en 1, redueix, reafirma i remodela. Resultats visibles des de la primera sessió. Reducció visible dels nòduls de grassa, millora l’aparença de la cel·lulítis, els contorns més definits i elevats. També obtenim la pell més ferma, disminució del volum corporal i descongestiona i drena.

CRIOTERÀPIA VINCI  (40 min.)
La criolipólisis és un procediment no invasiu per a l’eliminació de greix corporal mitjançant l’aplicació de fred. El procediment pot ser una alternativa a la liposucció, amb la diferència que no  suposa risc per al pacient.

BODY TREAT MODELANT –  REDUCTOR I ANTICEL·LULÍTIC (60 min.)
Tractament indicat per grassa localitzada i obesitat. És un tractament reductor, crema-grassa, amb acció lipolítica. Amb ell evitem l’augment de cèl·lules grasses i remodelem la silueta. Tractament indicat també per a la cel·lulítis, amb ell reduïm la pell de taronja, detoxifiquem.
Teràpia corporal anticel·lulitíca i reductora, especial per reduir zones localitzades.

ROLL-ACTION  (50 min.)
Roll-Action és un nou i exclusiu sistema de massatge corporal fisio-actiu. La seva tecnologia està inspirada en els moviments professionals de les mans del massatgista, aportant força al tractament i respectant la naturalesa de les teves formes.

TRACTAMENT CORPORAL PREMIUM VINCI (60-75 min.) Desperta el teixit aportant-li l’energia necessària, incrementant la microcirculació i estimulant. El cos respon portant més oxigen a les cèl·lules i més nutrients. Reafirmem i, de manera paral·lela, cremem greix. Gràcies a la crio el nostre organisme es defensa del fred augmentant el nostre metabolisme cel·lular. Gràcies a la radiofreqüència reafirmem el teixit, la endermología activa la circulació i afavoreix el drenatge de toxines, mobilitzant el greix i activant el metabolisme basal. El làser LED accelera la lipólisis i redueix centímetres de manera mesurable. Reestructuració de les fibres d’elastina i reactivació de nombrosos processos fisiològics.

RADIOFREQÜÈNCIA FRACCIONADA VINCI  (50 min.) Regenera col·lagen i elastina de la  pell, causant lleus lesions de manera discontínua i donant pas al teixit adjacent a estimular una regeneració cel·lular, per a així eliminar  cicatrius, estries blanques, i combatre la flaccidesa, allisant i millorant l’estat de la pell.

MESSOTERÀPIA VIRTUAL (50 min.)

És un tractament especialment concebut per combatre i prevenir de forma específica i personalitzada cadascun dels problemes corporals que més preocupen. Elimina i drena toxines, redueix volum, elimina la cel·lulítis, reafirma la silueta i regenera els teixits. En aquest cas treballem amb l’ajuda de la messoeràpia virtual per poder arribar a més profunditat.

RITUAL BODY VIBRATION (60 min.)
És un ritual de massatge amb doble efecte relaxant. Alleuja tensions, calma la musculatura i a la vegada elimina l’estrès i ens calma la ment. Es treballa amb esferes vibratòries, i aquestes vibracions que ens proporcionen ens equilibren els principals canals energètics.

MASSATGES

MASSATGE RELAXANT  (60min.)                                               Proporciona una gran sensació de benestar, ens allibera de l’estrès i ajuda a restablir l’equilibri.

MASSATGE DESCONTRACTURANT  (60 min.)                                              Massatge realitzat amb oli que aconsegueix alleujar la tensió dels músculs de l’esquena, del coll i de les espatlles, reduint l’estrès, millorant el reg sanguini i proporcionant una immediata sensació de benestar físic i mental.

MASSATGE TAILANDÈS  (60 min.)                                                               Es basa en la pressió dels diferents punts energètics i en estiraments, per equilibrar l’energia i alliberar bloquejos, la qual cosa produeix uns resultats immillorables.
Indicat per a reduir tensions i incrementar la vitalitat.

SHIATSU  (60 min.)                                                                                         Es realitza aplicant punts de pressió basats en el Shiatsu. S’obren canals d’energia per a alleujar l’estrès i recuperar l’energia.
Recomanem roba còmoda, tipus xandall.

MASSATGE FUSION  (75 min.)                                                                     És una combinació del massatge relaxant, Shiatsu i el massatge Thailandès. S’aconsegueix una gran sensació de bensestar i relax.

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL  (60 min.)                                                    Consisteix en un tipus de massatge rítmic i suau. És una tècnica  indolora i agradable. Afavoreix l’eliminació de líquids i el bon circuit de la limfa.

REFLEXOLOGIA PODAL & BANY DE PEUS  (45 min.)                                  Massatge de peus mil·lenari, que està destinat a equilibrar les energies del cos i ment gràcies al procés curatiu i estabilitzador dels massatges i les pressions aplicades en les diferents parts del peu, on es reflecteixen tots els òrgans i les parts del cos.

Bauty

Estètica decorativa

LA MIRADA

LÍFTING DE PESTANYES (60 min.<9

El lífting de pestanyes és un tractament amb el qual aixequem, estirem suaument i re-col·loquem una a una les pestanyes, sense necessitat de recórrer a extensions o altres afegits, perquè semblin visualment més llargues.

LÍFTING & TINT DE PESTANYES (75 min.)

TINT DE PESTANYES (20 min.)

Amb aquest tractament aconseguim potenciar el color natural de la pestanya.

DISSENY DE CELLES (15 min.)

El nostre disseny de celles té com a objectiu aconseguir una mirada natural i concorde a la teva fisonomia.

LAMINAT DE CELLES (30 min.)

Aconsegueix un efecte de cella “pentinada” cap amunt, allisant el pèl més rebel i fixant la forma desitjada.

BELLESA DE MANS I PEUS
 • MANICURA
 • MANICURA SEMIPERMANENT
 • MANICURA AMB PARAFINA
 • PEDICURA
 • PEDICURA SEMIPERMANENT
 • PEDICURA AMB PARAFINA
 • ESMALTAT SEMIPERMANENT
 • TREURE SEMIPERMANENT
 • BANY DE PARAFINA AMB MASSATGE DE MANS
 • BANY DE PARAFINA AMB MASSATGE DE PEUS
MAQUILLATGE
 • SOCIAL
 • FESTA
 • PROVES DE MAQUILLATGE NÚVIA
 • NÚVIA
CURSOS D’AUTOMAQUILLATGE

Cursos a mida, individuals o en grup, per aprendre a treure’t partit.

DEPILACIÓ CERA

Depilació amb cera calenta convencional.

DEPILACIÓ LÀSER DE DIODE D'ALTA POTÈNCIA

És el mètode més eficaç per a acabar amb el borrissol no desitjat, sense danyar l’estructura de la pell.
Aplicable en qualsevol part del cos i en qualsevol època de l’any, inclusivament estiu.

ELS NOSTRES TRACTAMENTS SÓN APTES PER A TOT TIPUS DE PELLS I NO TENEN EFECTES SECUNDARIS.

RÀPID:
Escurça el temps per sesion cames senceres 20 min.

SEGUR:
Plataforma làser mèdica homologada.

EFECTIU:
Dispars súper curts a màxima potència.

INDOLOR:
Temperatura constant 0° en el punter.

El làser de díode aconsegueix una depilació en tots els fototips de pell, fins i tot en les bronzejades.

Està basat en la fototermólisis selectiva que consisteix en l’emissió del làser focalitzada exclusivament al borrissol, penetrant profundament per a la seva eliminació definitiva sense danyar els teixits que l’envolten.

Ens permet treballar a màxima velocitat (4Hz) acabant amb el borrissol no desitjat de manera ràpida i segura, l’alta potència ens permet lliurar polsos molt curts aconseguint eliminar el borrissol residual sent perfecte per a la finalització de tractaments.

MICRO-PIGMENTACIÓ


El maquillatge permanent és un sistema indolor, el màxim que sentiras és una subtil vibració, depenent de la sensibilitat de cada persona.
El material utilitzat és totalment d’un sol ús per a cada persona.
Abans de realitzar el maquillatge permanent la nostra esteticista especialitzada, realitza un estudi previ per assegurar-nos que el color i la forma sigui del seu agrat; tenint en compte el color de la mucosa, la pell, forma dels llavis, ulls o celles i resta de faccions, perque quedi en harmonia amb el rostre.

NUTRICIÓ I DIETA


La Maria Garcia, és nutricionista i dietista, especialitzada en nutrició clínica.

 • Assessorament nutricional personalitzat per a infants, adolescents i adults amb diferents necessitats nutricionals.
 • Baixar o augmentar de pes.
 • Dietes per a reduir el colesterol, trigligèrids, la hipertensió…
 • Dietes vegetarianes / veganes.
 • Dietes per al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.
 • Dietes i assessorament nutriciol per a dones embarassades i lactants.
 • Nutrició esportiva enfocada a la millora del rendiment.
PILATES


El pilates és un mètode de moviment, un sistema d’acondicionament físic i mental que pot millorar la nostra forma física, la nostra felexibilitat i la nostra coordinació, així com reduir l’estrès, millorar la concentració i fomentar un increment en la sensació del benestar.

El pilates pot ser de gran utilitat per tothom, apte per a totes les edats i condicions.

Treballaràs el cos de manera global. Aconseguiràs una consciència, una fluïdesai una qualitat en els teus moviments que aportaran en el teu dia a dia una millor qualitat de vida.

Vols programar una visita?